0

Verksted

Verkstedet er, og har alltid vært en svært viktig ressurs for oss – og ikke minst for våre kunder. Derfor har vi fire ansatte som til enhver tid er tilgjengelig for å hjelpe kunden. Dette er helt avgjørende for å gi den tryggheten og sikkerheten alle fortjener. Alle sykler har behov for en sjekk, uansett alder og tilstand. Gjennom 70.års drift har vi opparbeidet oss mye kunnskap og gode erfaringer som kunden skal dra nytte av. Vi utfører service, oppdateringer og diagnose på blant annet Shimano STEPS, Di2, Yamaha og Bosch. Moksnes Sport er et godkjent Shimano servicesenter.

På verkstedet monteres alle nye sykler grundig, og vi bygger i tillegg våre egne sykler her. Som kunde hos oss i Moksnes Sport vil du dra nytte av vår serviceavtale som fås med gratis på alle kjøp av nye sykler.

 

 

 

PRISER

Priser på sykkelreparasjoner variere ut i fra hvilke behov sykkelen har. Er du usikker på hva som trengs av service så må du gjerne ta kontakt med oss. Vi gir deg raskt ei tilbakemelding på hva du trenger å gjøre med sykkelen din.