0

Om oss

Om Bedriften

 

Moksnes Sport AS er en familiedrevet sykkelforretning som ble startet opp i 1947 av Olaf Moksnes. I dag er det tredje generasjon som står for driften. I over 70 år har det blitt forhandlet kjente sykkelmerker, der særlig DBS, Crescent og Hard Rocx har vært våre hovedmerker. Tidligere har det blitt solgt ski, snowboard og andre vinterprodukter, men de siste 20. årene har vi spesialisert oss på sykkel. Derfor driver vi nå bare med sykkel – året rundt. I butikken har det alltid vært et verksted som sørger for at kundene får god hjelp og oppfølging til enhver tid – uansett hva det skulle være. Moksnes Sport feiret 70-årsdag i 2017. Bedriften er en av de eldste i Stjørdal.

 

«Hos oss skal kunden gå ut av døra og være fornøyd»

 

 

Olaf Moksnes startet opp sportsbutikken Stjørdal Sport 8. juni 1947, som senere ble til Moksnes Sport. De første syklene Olaf solgte var IBS-sykler fra Ivar Ballangrud Sport. I 1965 tok Reidar, sønn av Olaf, over driften av butikken. Sammen med Birger Haugen drev Reidar butikken i 30 år, før Freddy og Morten tok over driften etter hvert på 90-tallet.

 

Hard Rocx Moksnes Edition

I 2004 begynte vi å lage våre egne sykler i samarbeid med Hard Rocx. Her handler det om å treffe kundens behov, derfor lager vi 13 forskjellige modeller. Alle syklene lages med forskjellige komponenter, men det vi er mest opptatt av er at det skal være kvalitet fra A til Å. Nytt fra 2019 er at vi lager vår egen EL-sykkel! Syklene produserer vi hver vinter, sånn at de er klare når snøen smelter. Særlig i bymiljøet på Stjørdal og omegn er disse lett gjenkjennelige. Årets utgaver finner du øverst i menyen under Hard Rocx Moksnes Edition, eller ved å klikke på denne linken.